Deep tissue massage door Fysio Zwolle


Masseren van de diepere spierlagen

Bij een deep tissue massage, ook wel dieptemassage genoemd, werken we op de diepere spierlagen. Het is een heel rustige massage, maar met een stevige druk. De massage is gericht op en rond de pijnlijke gebieden. Deep tissue massage wordt ook wel bindweefsel massage genoemd.

Verklevingen losmaken

Onze fysiotherapeuten maken vaak gebruik van deep tissue massages. Met een deep tissue massage maken we de verklevingen in je spieren los. Verklevingen zijn gebieden in je spieren die stugger zijn. Bijna letterlijk plakkeriger.

Diepwerkende deep tissue massage

Over het algemeen is een dieptemassage pijnloos en plezierig. Toch voelen de meeste mensen een beetje ongemak of pijn. Zie het dan ook niet als een ontspanningsmassage maar als een genezende massage. Het is daarom ook belangrijk dat je goed aangeeft wat je voelt en wanneer het te pijnlijk wordt.

Op weg naar ontspannen spieren

De meeste mensen voelen zich een beetje stijf en voelen soms wat pijn na de behandeling. Doorgaans is dat na een dag alweer weg. Je zult, na herhaalde deep tissue massages, meer ontspanning in je lichaam voelen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!